6 Persoane au fost retinute si 11 perchezitii au fost efectuate intr-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, constituire a unui grup infracțional organizat și spălare de bani.

„Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost ridicate mai multe documente cu valoare probatorie.

La acțiune au participat și reprezentanți ai I.T.M. Constanța, în cauză existând indicii cu privire la folosirea forței de muncă la negru.

În urma cercetărilor au fost identificate 17 persoane care efectuau activități de construcție pe un șantier din județul Constanța, fără a deține contracte de muncă și care au prezentat adeverințe întocmite în fals de către angajator.

În cauză au fost extinse cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Cu ocazia acțiunii, 7 persoane au fost conduse la sediul S.R.P.T., pentru 6 dintre acestea fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie făcute propuneri corespunzătoare.”, se arată în comunicatul de presă IPJ Constanța.

 

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.