Adolescenta din Piteşti care a fost urcată cu forţa într-un autoturism, a fost găsită vineri, de catre poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea, în judeţul Vâlcea.

„Fata a fost identificată, în colaborare cu poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea. O echipă de la Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti s-a deplasat în judeţul Vâlcea pentru a o prelua, în vederea continuării cercetărilor”, a anunţat IPJ Argeş.

Minora de 17 ani a fost a fost dată în urmărire națională după ce a fost văzută în timp ce era urcată cu forţa într-un autoturism.

„În seara zilei de 6 mai, în jurul orei 19,00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, se preciza într-un comunicat al IPJ Argeş.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

A fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate.

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.