Şase persoane, cinci bărbaţi şi o femeie, implicaţi într-un scandal care a avut loc vineri după-amiaza într-un cartier din Blaj, au fost reţinute pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în cauză fiind aplicate şi amenzi de 33.000 de lei pentru nerespectarea ordonanţelor militare, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit Agerpres.

Totodată, o altă persoană a fost reţinută, pentru instigare publică, după ce a postat, pe o reţea de socializare, comentarii prin care încuraja la agresarea forţelor de ordine.

Astfel, potrivit sursei citate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de 6 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, din care 5 bărbaţi şi o femeie, din Blaj, care sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

„În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 1 mai 2020, în jurul orei 15,30, pe fondul consumului de alcool şi al unor divergenţe care au avut loc, pe strada Barbu Lăutaru, între două femei, la intervenţia echipajelor de poliţie şi jandarmerie au avut un comportament recalcitrant şi au tulburat liniştea publică. În contextul incidentului, mai multe persoane din cartier au ieşit în stradă, fiind nevoie de suplimentarea forţelor de ordine publică, pentru restabilirea liniştii. La sediul poliţiei au fost conduse 15 persoane”, menţionează IPJ Alba.

Integral pe www.agerpres.ro

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.