Peste 100 de saci cu gunoaie colectate selectiv aşteaptă să fie ridicate de autorităţile responsabile ale sectorului 6, după ce aproape 50 de voluntari le-au strâns sâmbătă din zona digului Lacul Morii.

După mai bine de patru ore de muncă, digul Lacul Morii a fost igienizat, gunoaiele au fost adunate pe fracţii (hârtie, carton, plastic, ambalaje), iar ambrozia a fost smulsă.

"Am continuat acţiunea de curăţenie în sectorul 6, zona dig Lacul Morii. A fost mult de lucru, mai mult decât ne-am aşteptat. După mai bine de 4 ore de muncă, cei aproximativ 50 de voluntari au colectat selectiv peste 100 de saci cu deşeuri. Aşteptăm ca autorităţile responsabile ale sectorului 6 să contribuie cu ridicarea sacilor. De asemenea, apreciem demersurile pe care le fac şi le solicităm permanentizarea acţiunilor de salubrizare şi asigurarea spaţiilor publice aferente zonei cu: toalete ecologice, coşuri de gunoi, iluminat public, balustrade pentru poduri şi toate cele necesare pentru ca cetăţenii să fie în siguranţă", au afirmat organizatorii, pe pagina de facebook dedicată evenimentului.

Acţiunea de curăţenie de sâmbătă a fost o continuare a celei începute în urmă cu o săptămână (sâmbătă, 20 iunie) şi care a fost organizată de Comunitatea Pădurea Bucureşti, Go4Fun România şi Salvaţi Lacul Morii. AGERPRES/(AS – editor: Oana Tilică, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: Pădurea București/Facebook

Sursa: AGERPRES

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.