Celelalte țări în care călătoria este interzisă sunt următoarele:

Bulgaria: Severoiztochen, Yugozapaden

Franţa: Mayenne

Spania: Aragon, Navarra, Barcelona și Lleida în Catalunya

Elveţia: Regiunea lacului Geneva

Regatul Unit: Leicester

Pe de altă parte, călătoriile sunt posibile fără restricții pentru Germania, Austria (cu excepția Austriei de Sus și Viena), Bulgariei (cu excepția regiunilor menționate mai sus și a altor regiuni portocalii), Croației (cu excepția regiunilor portocalii). , Spania (cu excepția zonelor superioare și a altor zone portocalii), Finlanda, Franța (cu excepția celor de mai sus și a celor din zona portocalie), Grecia, Ungaria, Italia, Liechtenstein, Polonia (cu excepția zonelor din zonă) Portugalia (cu excepția zonele menționate mai sus și alte zone din zona portocalie și zonele specifice în care au fost izolate), Republica Cehă (cu excepția zonelor menționate mai sus ale zonei portocalii), Regatul Unit (cu excepția zonelor menționate mai sus și alte zone din zona portocalie și zonele specifice în care se află spațiile), Slovacia și Elveția (cu excepția regiunilor menționate mai sus).

Cipru, Danemarca, Estonia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Norvegia, Olanda, România, Slovenia; Suedia și sunt accesibile sub rezerva anumitor condiții și / sau vigilență sporită.

Trebuie reamintit că țările din zona verde sunt destinații posibile fără restricții pentru călătorii belgieni. Zona portocalie se referă la locurile în care este posibil să călătoriți în anumite condiții – adică prezentarea unui test de coronavirus. În ceea ce privește regiunile din zona roșie, acestea sunt pur și simplu inaccesibile.

Sursa: G4MEDIA

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.