Trei brăileni care cosumau alcool şi ascultau muzică în parcarea unui bloc au fost amendaţi cu 9.000 de lei. Incidentul s-a produs la miezul nopţii pe un bulevard din oraşul Brăila iar ei au fost descoperiţi de poliţişti după ce au postat pe Facebook imagini de la petrecerea stradală, potrivit MEDIAFAX.

Cei trei petrecăreţi, cu vârste cuprinse între 31 de ani şi 37 de ani, au fost găsiţi în stare de ebrietate în parcarea unui bloc.

Ei au făcut mai multe filme pe care le-au postat pe reţelele de socializare. Astfel, au fost descoperiţi de poliţişti care i-au amendat pentru tulburarea ordinii publice şi pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. „Azi-noapte, la ora 23:15, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în mediul online a fost postat un clip video ce conţinea imagini de natură a tulbura liniştea şi ordinea publică.

Poliţiştii i-au identificat, pe bulevardul Dorobanţilor, pe trei brăileni, cu vârstele cuprinse între 31 şi 37 de ani, care ascultau muzică în parcarea unui bloc, aceştia aflându-se în stare de ebrietate.

Cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 1000 de lei fiecare conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, totodată, fiind sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare şi pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.3/2020”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.