În fiecare anmii de fani se adună în fața cinematografelor pentru a vedea cele mai noi producții de la Hollywood, așa numitele blockbuster. Chiar dacă anul 2020 a început foarte greu în domeniul filmelor, din cauza pandemiei de coronavirus, multe filme au fost lansate direct pe platforme de streaming în loc de tradiționalul cinema.

Totuși, anul 2020, ne promite mai multe producții care chiar dacă nu vor fi lansate la cinema, vor avea un număr foarte mare de spectatori care le vor viziona fie ele PPV sau licențiate pe servicii de streaming precum Netflix sau HBO GO.

Mai jos puteți vedea topul nostru pentru cele mai așteptate filme din 2020:

Tenet (2020)

Christopher Nolan revine pe marile ecrane cu noua sa peliculă Tenet. Filmul prezintă viața unui om care încearcă să prevină Al Treilea Război Mondial prin intermediul renașterii și călătoriei în timp.

Mulan (2020)

Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armată. Călătoria epică o va transforma într-un războinic venerat, îi va aduce respectul întregii națiuni și îl va face mândru pe tatăl ei.

Wonder Woman 1984 (2020)

Înaintăm cu repeziciune până în anii 1980, când următoarea aventură pentru marile ecrane o găsește pe Wonder Woman (Femeia Fantastică) în faţa a doi inamici cu totul noi: Max Lord și The Cheetah.

Black Widow (2020)

Aceasta este povestea Natashei Romanoff și a misiunilor pe care le-a avut între Civil War și Infinity War.

Godzilla vs. Kong (2020)

Cum Monarch porneşte într-o misiune plină de pericole într-un teritoriu încă neexplorat în cautarea unor indicii legate de orginea Titanilor, o conspiraţie ameninţă să şteargă de pe faţa Pământului aceste creaturi, pentru totdeauna, indiferent dacă constituie sau nu o ameninţare la adresa oamenilor.

No Time to Die (2020)

Se poate spune că Bond s-a pensionat. Liniștea lui nu dureaza, însă, foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Așa ajunge pe urmele unui villain misterios care are pe mâini o nouă și foarte periculoasă tehnologie.

Free Guy (2020)

Un casier de la bancă, care descoperă că este un pion într-un joc video, hotărăște să devină eroul propriei lui povestiri… una pe care o rescrie el însuși. Acum, într-o lume fără limite, el e hotărât să fie acela care salvează lumea în stilul lui… până să nu fie prea târziu.

Top Gun: Maverick (2020)

Tom Cruise își reia rolul cu care a făcut istorie și își pune la bătaie experiența proprie de pilot acumulată de-a lungul numeroaselor cascadorii pe care le-a executat singur

Death on the Nile (2020)

În timpul unei croaziere pe Nil, Hercule Poirot trebuie să investigheze decesul unei tinere moștenitoare.

The King’s Man (2020)

Cei mai mari tirani şi asasini ai lumii pun la cale un război care ar urma să extermine milioane de oameni. Cineva va trebui să fie mai rapid pentru a-i putea opri. Descoperă începuturile primei agenţii de informaţii în The King’s Man: Începutul.

 

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.