Un membru al guvernului britanic, Conor Burns, cunoscut pentru faptul că era apropiat de Boris Johnson, a demisionat după ce a fost acuzat că a făcut abuz de funcţia sa de deputat pentru a încerca să intimideze o persoană cu care avea un litigiu, a anunţat luni Downing Street, relatează AFP şi DPA, portivit AGERPRES.

Într-o scrisoare care utilizează o hârtie cu antetul Parlamentului, Conor Burns, deputat din circumscripţia Bournemouth West (sudul Angliei), a încercat să obţină efectuarea unei plăţi către tatăl său, ameninţând că va ridica problema în Camera Comunelor, potrivit concluziilor anchetei parlamentare. El a avertizat în privinţa riscului „unei experienţe potenţial dezagreabile”, se mai menţionează în document.

„Conor Burns a demisionat din postul său de secretar de stat pentru comerţ internaţional în urma raportului responsabilului comisiei parlamentare însărcinate cu respectarea normelor”, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street după publicarea acestui raport, care recomandă o suspendare de şapte zile din Parlament.

 

Integral pe www.agerpres.ro
Sursa: AGERPRES

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.