Disney a decis să amâne pentru a doua oară, de data aceasta pentru luna august, lansarea în cinematografe a filmului live-action "Mulan" din cauza pandemiei de COVID-19, a anunţat vineri compania de producţie cinematografică, relatează sâmbătă Xinhua.

Noua versiune live-action "Mulan", realizată de Disney, fusese programată iniţial să fie lansată în cinematografele din SUA pe 27 martie, însă ulterior a fost reprogramată pentru 24 iulie din cauza pandemiei de COVID-19. Studiourile de la Hollywood au amânat lansarea a aproape tuturor filmelor cu buget mare în Statele Unite şi în alte ţări, în timp ce cinematografele au fost închise în cadrul eforturilor de combate a răspândirii noului coronavirus.

"Mulan" urmează acum să fie lansat pe 21 august.

"În timp ce pandemia ne-a schimbat planurile de lansare pentru 'Mulan' şi vom continua să fim flexibili aşa cum ne impun condiţiile actuale, ea nu ne-a schimbat credinţa în puterea acestui film şi mesajul său de speranţă şi perseverenţă", au declarat Alan Horn şi Alan Bergman, copreşedinţi ai studiourilor Walt Disney, într-un comunicat.

Filmul, în regia neozeelandezei Niki Caro, a avut un buget estimat la peste 200 de milioane de dolari, devenind astfel cea mai costisitoare versiune live-action din toate timpurile.

Bazat pe legenda unei străvechi eroine chineze, filmul este o adaptare a animaţiei Disney din 1998 cu acelaşi nume. Potrivit legendei populare, Mulan a trăit în timpul unei ere tumultuoase din istoria Chinei, cu peste 1.400 de ani în urmă. Ea s-a deghizat în bărbat pentru a servi în armată în locul tatălui ei în vârstă şi pentru a lupta pentru ţara ei.AGERPRES/(AS – editor: Mihaela Moise, editor online: Ada Vîlceanu)
Integral pe agerpres.ro

Sursa: AGERPRES

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.