Raportul INML al Margheritei arată că a fost drogată cu cocaină în mai, când a avut un accident de mașină. Pentru a scăpa de o pedeapsă de închisoare, ea trebuie să facă orice pentru a scăpa.

EXCLUSIV Margherita a fost nevoită să meargă la o clinică de detoxifiere pentru a scăpa din închisoare

Minciuna are picioare scurte, spune un cuvânt al bătrânilor, care pare să i se aplice perfect Margheritei din Clejani. În urmă cu trei luni, tânăra a fost testată pozitiv pentru droguri după ce a provocat un accident de circulație.

Fiica lui Viorica și a lui Ioniță au fost duse la INML, unde s-a luat o probă de sânge, astfel încât specialiștii să poată determina dacă testul făcut de poliție a fost fals pozitiv sau dacă tânărul de 28 de ani a consumat de fapt droguri.

EXCLUSIV Margherita, obligată să fie internată într-o clinică de detoxifiere pentru a scăpa din închisoare!
EXCLUSIV Margherita, obligată să fie internată într-o clinică de detoxifiere pentru a scăpa din închisoare!

Margherita din Clejani a fost aleasă cu antecedente penale

Imediat după incident, Margherita a ajuns la poliție, unde s-a deschis dosar penal împotriva ei. Acolo, a făcut un alt circ mare de zile, acuzând organele competente că vor să-și distrugă imaginea.

Artista a declarat că nu a consumat niciodată droguri, iar apoi a încercat prin toate mijloacele posibile să inducă această idee celor care o urmăresc pe canalele sociale, dar și către mass-media. Surpriză însă. Săptămâna trecută au rezultat rezultatele INML, care au arătat că, în dimineața respectivă, a consumat un cocktail de droguri, inclusiv cocaină și LSD.

Ar putea fi condamnată la cinci ani de închisoare

Fata de dovezi incontestabile, Margherita a fost nevoita sa admita adevarul, iar acum risca cinci ani de inchisoare pentru consum de droguri si o declaratie falsa.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate, Margherita le-a spus anchetatorilor că este dispusă să facă orice pentru a scăpa de o sentință mai ușoară, inclusiv să fie internată într-o clinică de detoxifiere.

Margherita din Clejani ia droguri de multă vreme

El a recunoscut, însă, și de această dată a încercat să mintă, spunând că l-a folosit doar de două ori, dar amestecul de stupefiante pe care le avea în sânge nu a aparținut unui începător. Experții spun că doar cineva al cărui corp s-a obișnuit cu drogurile de mult timp ar fi putut îndura acel cocktail, care conținea și cocaină. În cele din urmă, el a spus întregul adevăr.

Va duce cu siguranță la detoxifiere. Avocatul a sfătuit-o probabil să facă acest lucru, pentru ca judecătorul să fie mai îngăduitor. Dacă nu ar fi mers din proprie inițiativă, instanța ar fi forțat-o oricum„, Ne-au spus surse din anturajul familiei de la Clejani.Sursa: PLAYTECH

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.