Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Mihai Teja, consideră că partida cu Dinamo de duminică va fi una foarte grea pentru formaţia sa, adversara având o altă faţă decât cea arătată în meciul cu FCSB, de joi seara, când a fost învinsă cu 3-0 în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

"Ne aşteaptă un meci greu cu cei de la Dinamo, e o echipă puternică, un brand, un club foarte mare. Jucătorii mei sunt conştienţi că întâlnim o echipă orgolioasă. Niciun meci nu se aseamănă, cu siguranţă se vor schimba pentru meciul cu noi, ca atitudine, ca joc şi vom avea un meci foarte greu. Trebuie să avem aceeaşi atitudine, să intrăm pe teren ca la o finală de campionat şi să încearcă să câştigăm punctele puse în joc. Va fi greu, dar cu atitudine, cu echilibru şi inteligenţă vom încerca să luăm maximum din acest meci. Dinamo are o altă faţă, nu cea din meciul de ieri, când poate nu au prins o zi foarte bună. Eu sunt convins că sunt o echipă bună cu jucători de calitate. Va fi un meci foarte greu, între două echipe foarte bune. Eu sper să menţinem acelaşi ritm şi aceeaşi concentrare ca la meciurile de până acum", a declarat Teja, vineri, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul afirmă că echipa sa mai are multe puncte de câştigat până îşi va realiza obiectivul din acest sezon: "Jucătorii se pregătesc bine pentru obiectivul pe care îl au, îşi doresc să arate cât mai bine de la meci la meci şi îmi face plăcere să lucrez cu ei. Nimic nu s-a terminat, sunt meciuri echilibrate, sunt puncte multe puse în joc şi mai avem nevoie de multe pentru a ne îndeplini obiectivul. Noi niciodată nu ne-am gândit la meci egal, am încercat să dăm tot ce avem mai bun şi să câştigăm fiecare meci. Acum e clar că avem nevoie de puncte şi trebuie să câştigăm maximum. Eu sunt legat sufleteşte de FC Voluntari, nu de FCSB sau Dinamo, este echipa la care antrenez, mă simt foarte bine, avem un grup bun. Nu sunt ataşat de nicio altă echipă".

Partida Dinamo – FC Voluntari, din cadrul etapei a 6-a a play-out-ului Ligii I la fotbal, se va disputa, duminică, de la ora 17:00 pe Stadionul Dinamo din Capitală.
AGERPRES/(V, AS – autor: Adrian Ţone, editor: Marius Ţone, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa: AGERPRES

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.