Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, a afirmat sâmbătă că Raphael Varane şi Sergio Ramos sunt "cel mai bun cuplu de fundaşi centrali pe care i-a avut Realul".

"Este excepţional ce fac. Nu-mi place să vorbesc în mod special de un jucător, întrucât colectivul este cel care contează mereu, dar aceşti doi jucători au o traiectorie excepţională cu această echipă", a declarat Zidane în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Espanyol Barcelona din etapa a 32-a din La Liga.

"Aspectul defensiv, deşi eu sunt un antrenor căruia îi place să joace, cred eu că este cel mai important. Noi avem un avantaj: toţi jucătorii sunt angajaţi în ceea ce fac. Noi degajăm forţă, avem atitudine de echipă, care este foarte important pentru a câştiga titluri", a mai spus Zidane.

"Faptul că nu s-au antrenat cu mingea atât de mult timp, asta a făcut bine jucătorilor. Acum, când sunt pe teren, le este foame", a mai spus tehnicianul francez.

Real Madrid, la egalitate de puncte (68 pct) cu FC Barcelona în fruntea clasamentului, se deplasează duminică la "lanterna roşie", Espanyol Barcelona.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa: AGERPRES

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.