Graceland, reşedinţa cântăreţului american Elvis Presley, închisă în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, îşi va redeschide porţile pentru vizitatori începând de joi, informează variety.com, potrivit AGERPRES.

„Administratorii de la Graceland au lucrat neobosiţi pentru a reconfigura toate operaţiunile, inclusiv tururile, magazinele şi restaurantele, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa oaspeţilor şi a asociaţilor noştri în vederea redeschiderii. Planul şi protocoalele noastre anti-COVID-19 întrunesc sau chiar depăşesc recomandările de distanţare socială, capacitate şi sanitare formulate de autorităţile locale, statale şi federale”, se afirmă într-un mesaj publicat pe site-ul acestui obiectiv turistic.

Tururile ce vor fi organizate în muzeul şi în fosta reşedinţă oficială a cântăreţului Elvis Presley vor avea loc la 25% din capacitatea de primire, pentru a preveni supraaglomerarea spaţiilor de vizitat. Restaurantele din incinta proprietăţii vor funcţiona la 50% din capacitatea lor obişnuită. Vizitatorii sunt sfătuiţi să poarte măşti sanitare, iar pentru angajaţii din incintă această recomandare va deveni obligatorie.

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.