Jador a fost umilit de Adriana Bahmuțeanu. Ea l-a urmărit la emisiunea „Puterea iubirii”, iar acum o desființează. Vedeta TV nu crede că Jador nu va putea menține succesul de care se bucură acum.

Jador a fost umilit de Adriana Bahmuțeanu. Ce spune despre el și Rafaelo

Jador este unul dintre cele mai mediatizate personaje din „Puterea iubirii”. După ce a părăsit competiția, tânărul s-a bucurat de un succes răsunător. Melodiile lui Jador au atins numărul 1 în trend Youtube, iar acum se bucură de celebritate deplină.

Adriana Bahmuțeanu susține însă că banii și faima s-au schimbat foarte mult pe fosta concurentă din „Puterea Dragostei”. Astfel, vedeta TV îl sfătuiește pe Jador să se întoarcă cu picioarele pe pământ, deoarece succesul său nu va dura mult.

Jador, umilit de Adriana Bahmuțeanu.  Ce ar putea spune acum despre el și Rafaelo
Jador, umilit de Adriana Bahmuțeanu. Ce ar putea spune acum despre el și Rafaelo

Adriana Bahmuțeanu crede că Jador crede că este buricul pământului

Jador s-a ridicat foarte repede și a reușit să ajungă rapid la numărul 1, ceea ce i-a făcut pe alții din casă să încerce să-l imite, așa cum este cazul lui Rafaelo. Problema este ceea ce va face de acum înainte, pentru că cu cât este mai ușor să ajungă la numărul 1, cu atât este mai greu să rămâi acolo. Acesta este adevăratul test.

Acum ești buricul Pământului, dar băiete, nu uita că faima câștigată trece repede la fel de repede. Deocamdată, ești pe val și ai succes cu copiii. Bine pentru tine! Dar fii atent, faima și succesul nu vor dura la nesfârșit.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu îl ignoră pe Adrian Minune

Jador vrea să se întoarcă la emisiunea Puterea iubirii. Dar nu pentru orice concurent anume, ci pentru că o altă femeie i-ar fi furat inima. Ei bine, este vorba despre Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii. Îl provoc pe Jador.

Pentru a încerca să cânte O sole mio, dar nu ca Luciano Pavarotti, ci ca Adrian Minune. Sau o melodie nu sunt sigură că a auzit: copacul lui Aurelian Andreescu„, A spus Adriana Bahmuțeanu.Sursa: PLAYTECH

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.