Negocierile dintre reprezentanții PNL și USR-PLUS sunt închise oficial, au anunțat liderii partidelor, apreciind că s-au făcut compromisuri de fiecare parte, pentru acest obiectiv comun de înfrângere a candidaților PSD:

„Batjocura bucureștenilor trebuie să se termine”, au declarat la unison atât candidatul Nicușor Dan, cât și liderii USR și PNL.

Protocolul semnat de reprezentanții celor trei partide prevede, de asemenea, că majoritățile formate în urma alegerilor din acest an la București vor susține, pe baza principiului parității, pentru funcțiile de viceprimari, șapte viceprimari din PNL și șapte viceprimari din Alianța USR-PLUS

Liderul PNL, Ludovic Orban a subliniat că Bucureștiul trebuie să fie guvernat de oameni care iubesc Bucureștiul.

„Avem o veste bună pentru bucureșteni. Dreapta modernă, proeuropeană s-a unit într-un proiect comun pentru București. După săptămâni de discuții, analize, evaluări, partenerii de la USR-Plus, împreună cu noi de la PNL am decis că împreună putem oferi un viitor mai bun pentru București și o calitate mai bună a vieții pentru fiecare bucureștean. Proiectul care ne-a unit este proiectul care trebuie să pună capăt modului neprofesional și modului dezastruos în care a fost guvernat Bucureștiul (…) ” , a comentat Orban.

Liderul USR, Dan Barna a apreciat că finalizarea negocierilor reprezintă o zi istorică pentru Capitală

„După multe discuții și negocieri, aceasta este o zi istorică pentru Capitală, pentru că am înțeles fiecare că trebuie să facem compromisuri pentru a ajunge la un acord. Pe 23 februarie am postat o fotografie cu Nicușor Dan și Vlad Voiculescu în care a încercat să îi convingă cât de grozav ar fi Bucureștiul să preia o astfel de echipă. Sunt convins că această opțiune reală, credibilă, profesională îi va convinge pe bucureșteni că avem o alternativă și o metodă de a elimina definitiv PSD din București. Cine nu susține această echipă îl sprijină pe Gabriela Firea (…) „, a spus Barna.

Comitetul comun al PNL și alianței USR-PLUS, Nicușor Dan a mulțumit atât reprezentanților PNL, cât și liderilor USR-PLUS, apreciind că este capabil să salveze Bucureștiul de PSD.

„Vreau să mulțumesc PNL, USR și PLUS pentru sprijinul acordat la Primăria Capitalei. Știu că nu a fost ușor pentru cele trei partide să-mi sprijine candidatura independentă. De astăzi, candidatura mea a fost susținută de PNL și USR-PLUS devine oficial. Mă bucur că cele trei partide au reușit să aibă și o echipă comună de candidați în sectoare. În politică este important să ascultați ce vor oamenii pe care doriți să-i reprezentați. Există o majoritate mare de oameni în București care spun că orașul merge într-o direcție greșită și care ne spun: „Vino și salvează-ne de PSD!” (…) Vreau să rog colegii mei din organizații să treacă peste marginile aspre și să creadă în marele proiect care înseamnă să construiești un București. Un oraș în care te muți mai bine, câștigi mai bine și trăiești mai bine „, a spus Nicușor Dan.

Sursa foto: Captura video / conferință

Sursa: G4MEDIA

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.