Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a cerut explicaţii publice conducerii Centrului de Transfuzie Sanguină Piatra-Neamţ pentru faptul că aparatul de recoltare a plasmei de la pacienţii vindecaţi de Covid-19 nu a fost pus nici până acum în funcţiune, potrivit AGERPRES.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Ionel Arsene s-a declarat „siderat” de declaraţiile directoarei centrului, care a spus că pune în funcţiune aparatul doar dacă este obligată în scris, printr-o adresă trimisă de la Institutul Naţional de Transfuzie Sanguină sau de la Ministerul Sănătăţii.

„Adică, doamna manager, îşi va exercita atribuţiile principale pentru care a fost numită, doar dacă este obligată printr-o hârtie! Câtă lipsă de empatie să ai faţă de semenii tăi, încât să nu îţi pese de faptul că aparatul de plasmaforeză a ajuns la Centrul de Transfuzie Sanguină Piatra-Neamţ!? (…) Ori explicaţi nemţenilor motivul pentru care nu puneţi în funcţiune acest aparat, ori ne spuneţi cine din guvern v-a spus să nu faceţi asta”, a afirmat preşedintele CJ Neamţ.

 

Integral pe www.agerpres.ro 

Sursa: AGERPRES

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.