Primăria Municipiului Mangalia distribuie gratuit măşti faciale de protecţie contra COVID-19, către toţi locuitorii oraşului, autorităţile venind în sprijinul cetăţenilor ca urmare a obligaţiei de a purta măşti după ridicarea stării de urgenţă, în data de 15 mai, informează un comunicat de presă, potrivit AGERPRES.

Potrivit sursei citate, distribuirea măştilor a început înainte de 1 mai, în mai multe zone ale oraşului, la centre special amenajate de angajaţii municipalităţii din incinta Primăriei (intrarea din strada Mihai Viteazu), la sediul Direcţiei Asistenţă Socială (str. Delfinului), sediul Goldterm (str. Vânători), Şcoala Nr. 1 (str. Matei Basarab), Baza sportivă „Pescăruş”, Clubul Pensionarilor (str. Rozelor) şi Cămin C10 (Neptun), în intervalul orar 9,00 – 17,00, de luni până joi, respectiv vineri, între orele 9,00 – 14,00.

”Am luat această decizie pentru a sprijini măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, în oraşul nostru, mai ales că după 15 mai, odată cu ridicarea stării de urgenţă, ne aşteptăm ca oamenii să iasă mai mult din case, iar interacţiunea socială din spaţiul public să fie mai mare”, a declarat primarul Radu Cristian.

Edilul a mai precizat că la aceste centre se distribuie măşti persoanelor sub 65 de ani, întrucât celor trecuţi de această vârstă le sunt trimise acasă pachete de protecţie, de către angajaţii Primăriei. Măştile reutilizabile, ambalate individual, sunt produse de un investitor din oraş, tocmai pentru a încuraja economia locală, pe timp de criză.

Integral pe Agerpres.ro

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.