Puterea Iubirii vine cu o nouă ediție, duminică, 2 august. Tensiunile și situațiile imprevizibile vor avea loc între concurenții care au intrat în Casa Iubirii dornici să-și întâlnească jumătatea. În ediția trecută, Adriana l-a sărutat pe Paul, un gest care nu a coborât bine cu Mona, care nu-l pierde din vedere pe Paul. De fapt, toată lumea credea că o idilă se va naște între ei. Iată ce se va întâmpla între Mona și Paul și ce surprize se pregătesc concurenții în ediția de duminică, 2 august.

Lucrurile fac o întorsătură neașteptată la Puterea Iubirii

Mariana și Paul sunt doi dintre cei mai admirați concurenți de la Puterea Iubirii, iar cei care urmăresc emisiunea se așteaptă să se nască o frumoasă poveste de dragoste între ei. Rămâne de văzut dacă sunt pe aceeași lungime de undă.

Adriana și Paul s-au sărutat

Alexandra, este un alt concurent controversat din The Power of Love. După ce s-a certat cu concurenții și s-a simțit umilită, tânăra și-a schimbat atitudinea. Ea a declarat în repetate rânduri că vrea o relație cu Mihai, pentru că este atrasă de el. A făcut tot posibilul să-l cucerească. Cu toate acestea, când toată lumea a crezut că va fi ceva între cei doi, relația s-a încheiat, spre surprinderea celor prezenți în Casa Iubirii.

Obosită să fie umilită, nu mai voia să lupte pentru Mihai, așa că a renunțat. Rămâne de văzut dacă își va păstra promisiunea și nu își va mai schimba atitudinea. Alexamdra a luat această decizie, dornică să-și schimbe relația cu colegii. A fost doar în conflict, dar de la începutul emisiunii. A reușit să devină un personaj controversat într-un timp foarte scurt.

„Vă spun direct! Ieri a spus că nu mă mai vrea, azi mă mai vrea! Momentan nu mă mai interesează! De data aceasta am luat decizia! Nu mă mai interesează, gata! Este peste, nici eu nu-l vreau! ”, a spus Alexandra lui Kanal D.

Andreea Mantea, înlocuită de Cristina Mihaela

Andreea Mantea s-a retras din cârma Puterii Iubirii, după două sezoane și va avea un alt proiect la Kanal D. Locul ei a fost luat de Cristina Mihaela Dorobanțu, care a devenit cunoscută la Bravo, ai stil! S-a integrat foarte bine între concurenți și se pare că îl admiră și îl susțin în primul său proiect important. Andreea Mantea s-a întors în România împreună cu fiul ei.Sursa: PLAYTECH

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.