Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa a primit, sub formă de donaţie din partea Bucharest Robots, un robot complet autonom de dezinfecţie cu lumină UVC.

Potrivit Bucharest Robots, tehnologia robotului este eficienta in combaterea bacteriilor, virusurilor, fungilor si a altor patogeni.

„Bucharest Robots continuă eforturile de a ajuta lupta împotriva COVID-19 cu ajutorul roboţilor. Astăzi, 12 mai 2020, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa a primit sub formă de donaţie un robot complet autonom de dezinfecţie cu lumină UVC. Această donaţie a fost posibilă datorită implicării sponsorilor: Asociaţia Notarilor Pontus Euxin din Constanţa şi a ING Tech. Fundaţia Comunitară Bucureşti, Bucharest Robots şi Asociaţia Suport şi-au oferit sprijinul pentru identificarea unei astfel de soluţii prin care comunitatea a putut contribui la protejarea vieţii medicilor care lucrează în linia întâi în lupta cu COVID-19, în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa”, se arată în comunicatul reprezentanților Bucharest Robots.

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.