Teatrul Naţional ‘Radu Stanca’ (TNRS) din Sibiu a anunţat, vineri, că îşi mută activitatea de pe scenă în mediul online şi a făcut un apel public pentru respectarea cu stricteţe a recomandărilor autorităţilor, în contextul epidemiei de COVID-19, potrivit AGERPRES.

Într-un comunicat transmis AGERPRES se precizează că teatrul sibian şi-a suspendat toată activitatea de spectacole în perioada stării de urgenţă, iar actorii dau întâlnire publicului în mediul online.

„Actorii naţionalului sibian dau întâlnire publicului on-line, pe canalele de comunicare ale teatrului: Facebook, YouTube şi site-ul oficial al TNRS. În fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20,30, actorii TNRS vor aduce publicului poveşti pentru copii, fabule şi poezii, iar sâmbăta şi duminica, de la ora 19,00, TNRS va difuza online unele dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriul teatrului, produse atât la secţia română, cât şi la secţia germană”, se precizează în comunicatul citat.

Primele spectacole difuzate online de naţionalul sibian sunt „D’ale carnavalului”, regia Silviu Purcărete, care va putea fi vizionat sâmbătă, 21 martie, de la ora 19,00 şi „Felii”, regia Lia Bugnar, one-woman show cu Ofelia Popii, pe care cei interesaţi îl pot urmări duminică, 22 martie, de la ora 19,00.

Integral pe Agerpres.ro

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.