Cei 150 de participanţi la Ultramaratonul Autism 24 de ore Marea Neagră vor alerga cel puţin 100 de km fiecare la el acasă, începând de sâmbătă de la ora 10:00, au anunţat organizatorii într-un comunicat remis AGERPRES.

Pentru prima dată în istoria competiţiei, evenimentul nu se va desfăşura pe plaja din staţiunea Mamaia, ci la domiciliul fiecărui participant, din cauza crizei generate de pandemia Covid-19. Participanţii vor alerga pentru sprijinirea financiară a copiilor cu autism izolaţi în casă şi care nu au posibilitatea de a-şi continua tratamentul.

Startul va fi transmis în direct pe Facebook şi pe Youtube, iar ”sosirea” va avea loc duminică la finalul celor 24 de ore de alergare. Participanţii îşi vor putea alege traseul de alergare şi acesta poate fi în casă, pe bandă de alergare, pe terasă, pe acoperişul blocului, în curtea casei şi pe orice alt traseu care îndeplineşte condiţiile legale pentru această perioadă. Printre cele mai ciudate locuri care au fost alese deja de participanţi ca trasee de alergare sunt baia unui apartament de bloc, terasa apartamentului, garajul unei case, alergatul în jurul mesei din sufragerie, terasa blocului, iar un alergător şi-a amenajat un traseu între aragaz şi maşină de spălat.

Integral pe www.agerpres.ro

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.