Un membru al Forţelor Navale detaşat la Casa Albă a fost diagnosticat ca fiind infectat cu noul coronavirus. Casa Albă: „Preşedintele şi vicepreşedintele au fost testaţi pentru coronavirus, rezultatele au fost negative şi au stări de sănătate foarte bune”, informeaza MEDIAFAX.

Sursa Foto: Profimedia

Preşedintele SUA Donald Trump şi vicepreşedintele Mike Pence au fost testaţi pentru coronavirus, rezultatele fiind negative, după ce un membru al personalului de la Casa Albă a fost depistat pozitiv.

Un membru al Forţelor Navale detaşat la Casa Albă a fost diagnosticat ca fiind infectat cu noul coronavirus, informează CNN.

În acest context, preşedintele Donald Trump şi vicepreşedintele Mike Pence au fost testaţi pentru a se stabili dacă au boala Covid-19, rezultatele fiind negative.

„Am fost înştiinţaţi recent de unitatea medicală a Casei Albe că un membru al armatei SUA care lucrează în campusul de la Casa Albă a fost diagnosticat ca având coronavirus. Preşedintele şi vicepreşedintele au fost testaţi pentru coronavirus, rezultatele au fost negative şi au stări de sănătate foarte bune”, a declarat joi Hogan Gidley, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA, citat de CNBC.

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.