Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă online, că Astra Giurgiu, adversara din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I, nu are nimic de pierdut şi a explicat că pentru formaţia sa acestea sunt cele mai dificile partide.

"A fost o victorie muncită cu Dinamo în Cupă, dar nu a fost decât un joc, mai este şi returul. Acum ne pregătim de campionat unde trebuie să adunăm puncte, iar primul meci este cel cu Astra Giurgiu pe care mergem să-l câştigăm. Victoria cu Dinamo ne-a dat încredere şi ne-a arătat că avem resurse să jucăm un fotbal bun şi să câştigăm. Astra are un lot valoros. E adevărat că Tamaş era un jucător exponenţial pentru Astra, dar şi cei care îl vor înlocui sunt la fel de buni. Astra joacă dezinvolt, nu are nimic de pierdut, iar pentru noi aceste sunt cele mai grele meciuri. Cu siguranţă Alibec şi Budescu vor dori să câştige, dar şi noi trebuie să ne ridicăm la nivelul pretenţiilor noastre. Trebuie să ne impunem jocul şi să câştigăm", a afirmat Vintilă..

"Cu Dinamo în afară de Pantea nu putem spune că am avut o echipă improvizată, ci experimentată. Posturile respective pe care le-am acoperit cu cei tineri nu sunt descoperite. Asta ne-a arătat că putem introduce şi jucători tineri. E posibil ca lipsa unor jucători să ne fi dat posibilitatea să descoperim alţi tineri care în viitor pot face performanţă şi pot fi vânduţi în străinătate. Ei sunt văzuţi posibil viitor fotbalişti. Talent au mulţi, dar important e să fie echilibraţi. Să nu creadă că au făcut mare lucru. Ei nu au făcut decât să debuteze, să scoată capul în fotbalul mare şi să vadă cum e", a adăugat tehnicianul.

Bogdan Vintilă a menţionat că obiectivul echipei sale este calificarea într-o cupă europeană. "Obiectivul echipei este participarea într-o cupă europeană. Că va fi ca urmare a câştigării titlului sau ca urmare a câştigării Cupei, rămâne de văzut. E un obiectiv pe care ni l-am asumat şi ne dorim să-l atingem", a mai spus Vintilă.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, luni, de la ora 20:00, în deplasare, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I.
AGERPRES (V, AS – editor: Marius Ţone, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa: AGERPRES

Distribuie Pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.